Hlavní obsah

V základním kole Miss Aerobik ve Frýdku-Místku se dařilo soutěžícím z Blanska

Novinky, Marta Bednářová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi nejznámější spojení krásy a pohybu, přesně to je Miss Aerobik. Základní kola v soutěži probíhají v plném proudu. Jedno z nich se uskutečnilo v sobotu 13. února ve Frýdku-Místku. I přes menší počet diváků byla atmosféra úžasná a všechny soutěžící si tento sportovní den plně užily.

Foto: Marta Bednářová

Soutěžící kategorie Miss Aerobik Junior s vítězkou Annou Bednářovou

Článek

Základní kola této nejznámější aerobikové soutěže probíhají až do 3. dubna na různých místech České republiky. Další víkend poté proběhne semifinále v Praze, během kterého se vyberou ty nejlepší holčičky, dívky a slečny, které se následně utkají ve finálovém kole, kde se rozhodne o tom, kdo je nejlepší.

O víkendu ve Frýdku-Místku zazářily slečny z Blanska. V kategorii Miss Aerobik se na prvním místě umístila Lucie Minářová. Další zlato si odnesla Anna Bednářová v kategorii Miss Aerobik Junior.

„Z vítězství mám velikou radost. Byla tam ta správná atmosféra a myslím, že všechny jsme si tento den užily, jak jen to šlo. Já jsem měla největší strach z rozhovoru, ale nakonec to dopadlo dobře,“ vyjádřila se Anna Bednářová z Blanska.

Reklama

Výběr článků

Načítám