Hlavní obsah

V kraji je z pohledu studentů nejžádanějším zaměstnavatelem Plzeňský Prazdroj

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Plzeňský Prazdroj zvítězila v průzkumu mezi českými vysokoškoláky o nejžádanějšího zaměstnavatele v regionu.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Vyhlášení letošních výsledků soutěže proběhlo 5. června v golfovém a kongresovém areálu Darovanský Dvůr.

Článek

Organizátorem soutěže Zaměstnavatel roku je Klub zaměstnavatelů o. p. s. V letošním roce soutěží společnosti ve třech kategoriích - Sodexo TOP Zaměstnavatel roku nad 5000 zaměstnanců, Sodexo Zaměstnavatel roku do 5000 zaměstnanců a Progresivní zaměstnavatel roku 2014 do 5000 zaměstnanců.

Součástí soutěže je také průzkum mezi studenty ekonomických, technických i humanitních oborů vysokých škol. Ti vybírají The Most Desired Company - společnost, ve které by chtěli po skončení studií pracovat.

Studenti vysokých škol dosadili v kategorii The Most Desired Company na první místo právě plzeňský pivovar. Plzeňský Prazdroj zároveň zabodoval v hlavní části soutěže Sodexo Zaměstnavatel regionu, když v kategorii firem do 5000 zaměstnanců obsadil 2. místo.

Vyhlášení letošních výsledků soutěže proběhlo 5. června v golfovém a kongresovém areálu Darovanský Dvůr. Plzeňský Prazdroj získal 1. místo v soutěži Nejžádanější zaměstnavatel regionu a zároveň 2. místo v kategorii Zaměstnavatel regionu do 5000 zaměstnanců Plzeňského kraje.

„Obou ocenění si velmi vážíme. Úspěch Plzeňského Prazdroje byl vždy založen na profesionalitě, nadšení a talentu našich zaměstnanců. Vážíme si každého zaměstnance a poskytujeme jim zázemí včetně široce koncipovaného systému benefitů. Vítězství v kategorii Nejžádanější zaměstnavatel region je dalším důkazem, že Plzeňský Prazdroj je atraktivní místo pro práci,” řekl u přebírání ocenění Milan Koza, manažer zaměstnaneckých vztahů.

Reklama

Výběr článků

Načítám