Hlavní obsah

Tradiční posvícení v Týništi nad Orlicí

Novinky, Dana Dobešová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městský park v Týništi nad Orlicí v sobotu 15. září jako každoročně ožije. Kulturní centrum připravilo zajímavý hudební program na celé odpoledne a večer doplněný o řadu dalších atrakcí pro nejmenší i mládež v rámci doprovodného programu. Začátek bude ve 14 hodin.

Foto: Dana Dobešová

Plakát posvícení

Článek

Hlavní program zahájí ve 14 hod. taneční vystoupení skupin SMOT ART z Týniště nad Orlicí a Mažoretky POM POM DANCE DDM z téhož města. O otevření čistě hudebního programu se v 15 hodin postará týnišťská kapela – BLACK BUŘIŇOS. Následovat bude originální dívčí vokální trio HOT SISTERS, jejichž vystoupení slibuje radosti z rytmických a melodických skvostů doby, kdy jazz byl ještě mladý.

Přibližně v 18 hodin vystoupí parta profesionálních muzikantů z nejrůznějších pražských orchestrů a kapel s názvem STAROPRAŽSKÁ HUDEBNÍ SHOW. Předvedou program, se kterým baví hosty známé pražské hospody U Fleků.

V 19:30 hodin se na jevišti představí rocková kapela z České Třebové NIL, která svou popularitou již dávno překročila hranice nejenom regionu, ale i republiky. Hudební program zakončí punková kapela z Pardubic - VOLANT. Charakteristickým rysem zvuku Volantu je saxofon, který doplňuje a oživuje jinak klasické kytarové obsazení. Skupina sází na jednoduchost a obyčejnou dobře fungující písničku. 

Jak bylo předesláno, kromě hudebního programu bude po dobu akce probíhat i pestrý doprovodný program, ať už malování na obličej, hry pro děti (v režii DDM Týniště nad Orlicí), jízdy kočárem taženým koňmi, kolotoč a skákací hrad pro děti zdarma, airsoftová střelnice a NERF zbraně (Déčko Rychnov nad Kněžnou), street parkur (ukázka - vystoupení – workshop), klasická pouťová střelnice, hasiči, vata, balonky…

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám