Hlavní obsah

TOP 09 klade důraz na vzdělávání, liberecký seminář se zaměřil na média

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z pražské centrály TOP 09 přijeli do Liberce mediální analytička Martina Macková a externí lektor mediální výchovy Peter Gabaľ vzdělávat budoucí zastupitele, členy a podporovatele TOP 09 z Libereckého, Ústeckého a Hradeckého kraje. Seminář o médiích proběhl 23.června v místním Grandhotelu Zlatý lev.

Článek

Účastníci vzdělávacího semináře se poučili například o komunikaci s novináři, o podobě tiskových zpráv, psaní do tištěných či internetových médií. Dále si vyzkoušeli nanečisto i reportáž do rádia či dokonce televize.

„Tiskové zprávy, které vycházejí od jednotlivých místních organizací, jsou odrazem nejen jejich práce, ale především zdrojem informací pro občany svého regionu,” uvedla krajská manažerka TOP 09 pro Liberecký kraj Martina Rambousková.

„Jako účastník semináře se s názorem své manažerky ztotožňuji a jsem moc ráda, že se mohu vzdělávat s podporou své strany, abych mohla lépe sloužit svým spoluobčanům a potenciálním voličům,” dodala účastnice semináře a kandidátka do libereckého zastupitelstva Dana Lapáčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám