Hlavní obsah

Soutěž Hlas Slezska pokračuje 2. ročníkem, startovat bude v Opavě

Novinky, Vojtěch Šenkýř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž, kterou podporuje mnoho tváří českého showbyznysu, chystá výběrová kola netradičně, a to 22. března, v OC Breda&Weinstein v Opavě.

Článek

Pěvecká soutěž, která má za cíl propojit všechny hudební styly, nabídnout zkušenosti mladým talentům, či získat zajímavé ceny, je v plném proudu.

Patronem soutěže je zpěvák Petr Bende, či dvojnásobná držitelka ceny Thálie Jana Šrejma Kačírková. V porotě zasedne třeba zpěvačka a herečka Michaela Horká, zpěvák Petr Harazim (Nebe), PR manažer soutěže Jaroslav Bouda, zpěvák a skladatel Patrik Stoupa, zpěvák a moderátor Vojtěch Šenkýř, majitel mezinárodní umělecké agentury Roman Rossi, ředitel talentového portálu Jaroslav Špaček, přední česky dirigent Petr Chromčák a další.

„Pěvecká soutěž Hlas Slezska má za cíl propojit talentované zpěváky napříč celým Českem a Slovenskem. Soutěž je specifická v tom, že jako jediná v ČR otevřela kategorie jak populárního zpěvu, klasického zpěvu, komorního zpěvu, tak rappingu. Navíc kategorie od 15 let se dělí na amatéry a poloprofesionály. Tzn. podle studia. Takže se nemůže stát, že by amatér, který zpívá pro radost, soutěžil s někým, kdo studuje uměleckou školu, obor zpěv,” uvedla zakladatelka soutěže, operní pěvkyně Ilona Rédlová.

Soutěž zaštítil Moravskoslezský kraj. Galavečer se uskuteční 26. května v Krnově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám