Hlavní obsah

Soňa Norisová si z televizní obrazovky odskočí s kapelou Fragile na koncert do Malostranské besedy

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená vokální skupina Fragile se vrací do Malostranské besedy. A cappella formace v čele s populární herečkou Soňou Norisovou a dalšími osobnostmi slovenské televizní a divadelní scény opět pobaví pražské publikum svou nezaměnitelnou živelnou show. Koncert se uskuteční 30. srpna od 21 hodin.

Foto: Jakub Klimo
Článek

Skupina Fragile je jedinečná svými působivými a cappella aranžemi světových rock – pop hitů a řadí se právem nejen ke slovenské, ale i k evropské špičce. Na jejich repertoáru najdete skladby od interpretů jako Sting, Stevie Wonder, Lord, Richard Müller, Karel Gott, Jason Mraz, Pharell Williams a mnoho dalších. Koncerty jsou živelné, plné energie, nadšení a skvělého humoru.

Skupinu Fragile vede dirigent a producent Braňo Kostka a tvoří ji populární osobnosti, které můžete znát z různých televizních seriálů, muzikálů a divadel: Soňa Norisová, Jana Golis, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Martin Madej a Jožo Hečko.

Za svou originální tvorbu byli již v minulosti několikrát oceněni. Například již dvakrát se stali Hudební skupinou roku v diváckých cenách OTO, dále jsou držiteli Krišťálového krídla za album roku či jsou společně s Richardem Müllerem čtyřnásobní majitelé platiny za alba Hlasy a Hlasy 2.

Na Slovensku jsou Fragile velmi populární a ani u nás v Čechách nemají málo příznivců. A to je také důvod, proč se opět vracejí. V Malostranské besedě je přivítali už vloni a byl to úspěch - proto se těší na středeční vystoupení.

Reklama

Výběr článků

Načítám