Hlavní obsah

Školní akademie připomněla 80. výročí Masarykovy školy v Novém Sedle

Novinky, Josef Sekyra

Ve školním roce 1933/1934 byla v Novém Sedle otevřena Masarykova škola, která v letošním školním roce slaví své osmdesáté výročí.

Foto: Josef Sekyra

Setkání pedagogů

Článek

U této příležitosti se 24. června konala první open air školní akademie a setkání bývalých pedagogů školy. Setkání pedagogů bylo neformální a dávní kolegové si při kávě a občerstvení zavzpomínali na své působení za katedrou v Novém Sedle.

V odpoledních hodinách se na počest kulatého výročí školy konala první open air školní akademie, na které účinkovali žáci Základní školy v Novém Sedle pod vedením svých učitelek. Školní akademie byla symbolickým zakončením školního roku a zároveň prezentací dovedností, které se žáci naučili. Před své maminky, tatínky a další diváky, vystoupily postupně téměř všechny třídy základní školy a odměnou jim byl potlesk jejich blízkých.

Za organizaci akce je třeba poděkovat nejen účinkujícím, ale i všem učitelkám, které si daly práci a se žáky nacvičovaly vystoupení i ve svém volném čase. Speciální dík patří panu školníkovi Jaroslavu Punčochářovi za technické zázemí a výrobu rekvizit. Celá akce se konala za finanční podpory Města Nové Sedlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám