Hlavní obsah

Škola Miss Junior začala

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do sokolovského Parkhotelu se sjely finalistky Miss Junior 2010, aby se připravily na slavnostní vyhlašovací ceremoniál. Hned od začátku se rozběhl nabitý program.

Foto: archiv Miss Junior

Finalistky Miss Junior 2010 s vedením hotelu, choreografkou a ředitelkou soutěže Miss Junior.

Článek

Choreografka a cvičitelka Jana Urbanová – mimochodem první trenérka, která v Čechách rozjela aqua aerobic, s nimi chystá společnou skladbu dnes tolik populární zumby. Kromě toho budou dívky budou posilovat, chodit na spinning, do bazénu a čeká je velké stylové focení v duchu rockových rebelek. Večer pak šipky, šachy nebo fotbálek.

„Parkhotel Sokolov nám vyšel maximálně vstříc a sestavil pro soutěžící speciální jídelníček v duchu zásad zdravé výživy. Opravdu tak milé přijetí a perfektní servis se hned tak nevidí," uvedla ředitelka soutěže Kateřina Hamrová.

Hned v úvodu dostaly dívky za úkol zaznamenávat poznatky o soustředění a zahrnout je do svého medailonku, který si budou na slavnostní ceremoniál připravovat samy. K vyhlášení Miss JuniorR 2010 tak přispěje řada hodnotících faktorů, které byly doslova posbírány během soutěže – výsledky testů, videa dívek, která samy natáčely, stravovací režim, odpovědnost, ochota na sobě pracovat a učit se novým věcem…

„Pořadatelům a vedení soutěže nepřijde vůbec objektivní, když se jeden finálový večer sejde porota a určí, která dívka se jí jeví v tu chvíli nejsympatičtější a tu vybere. Pro dívky je účast v soutěži prakticky roční práce na sobě samé (od přihlášení po závěrečný vyhlašovací ceremoniál) a pak, během jednoho večera, třeba dívka zakopne, nebo se jí nepovede volná disciplína, jak si představovala, a ačkoli celý rok pracovala lépe než jiné, má smůlu… Už v loňském roce jsme začali s celoročním hodnocením dívek a tato metoda se nám osvědčila,“ vysvětlila Beata Skvělá z realizačního týmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám