Hlavní obsah

Škola Miss Junior začala

Novinky, Kateřina Hamr

Do sokolovského Parkhotelu se sjely finalistky Miss Junior 2010, aby se připravily na slavnostní vyhlašovací ceremoniál. Hned od začátku se rozběhl nabitý program.

Foto: archiv Miss Junior

Finalistky Miss Junior 2010 s vedením hotelu, choreografkou a ředitelkou soutěže Miss Junior.

Článek

Choreografka a cvičitelka Jana Urbanová – mimochodem první trenérka, která v Čechách rozjela aqua aerobic, s nimi chystá společnou skladbu dnes tolik populární zumby. Kromě toho budou dívky budou posilovat, chodit na spinning, do bazénu a čeká je velké stylové focení v duchu rockových rebelek. Večer pak šipky, šachy nebo fotbálek.

„Parkhotel Sokolov nám vyšel maximálně vstříc a sestavil pro soutěžící speciální jídelníček v duchu zásad zdravé výživy. Opravdu tak milé přijetí a perfektní servis se hned tak nevidí," uvedla ředitelka soutěže Kateřina Hamrová.

Hned v úvodu dostaly dívky za úkol zaznamenávat poznatky o soustředění a zahrnout je do svého medailonku, který si budou na slavnostní ceremoniál připravovat samy. K vyhlášení Miss JuniorR 2010 tak přispěje řada hodnotících faktorů, které byly doslova posbírány během soutěže – výsledky testů, videa dívek, která samy natáčely, stravovací režim, odpovědnost, ochota na sobě pracovat a učit se novým věcem…

„Pořadatelům a vedení soutěže nepřijde vůbec objektivní, když se jeden finálový večer sejde porota a určí, která dívka se jí jeví v tu chvíli nejsympatičtější a tu vybere. Pro dívky je účast v soutěži prakticky roční práce na sobě samé (od přihlášení po závěrečný vyhlašovací ceremoniál) a pak, během jednoho večera, třeba dívka zakopne, nebo se jí nepovede volná disciplína, jak si představovala, a ačkoli celý rok pracovala lépe než jiné, má smůlu… Už v loňském roce jsme začali s celoročním hodnocením dívek a tato metoda se nám osvědčila,“ vysvětlila Beata Skvělá z realizačního týmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám