Hlavní obsah

Ski areál Umbule v Kunčicích u Letohradu nabízí i večerní lyžování

Novinky, Karel Kýr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osm set metrů sjezdového lyžování můžete využit v Kunčicích u Letohradu. Tamní Ski areál Umbule má umělé osvětlení pro večerní lyžování, snowpark a pro vyznavače snowboardingu dva umělé skoky, jeden přírodní můstek, kovové zábradlí.

Článek

Vlek provozuje SDH Letohrad-Kunčice, areál se nachází na Kunčicích, tři kilometry od centra města Letohrad, je to severní svah kopce Umbule s nadmořskou výškou 385 až 492 m. Parkoviště je zdarma a přímo u vleku. Délka vleku je 650 metrů, převýšení 107 metrů.

Zájemci zde mají možnost každodenního večerního lyžování při osvětlení a při počtu osob deset a více do 21.00 hodin.

Služby:

WC, Snowpark, občerstvení přímo v sousedství vleku ve Ski baru Umbule. Pro vyznavače snowboardingu kovové zábradlí, dva umělé skoky a jeden přírodní můstek. Dále je k dispozici lyžařská školička, občerstvení/bufet, převlékárna, úschovna osobních věcí. V případě delšího pobytu je nutné si ubytování zajistit v okolí. Například v penzionu Heřmanice.

V případě příznivých sněhových podmínek se upravuje okružní běžecká stopa ze ski areálu až k Petrovicím v délce 6-8 km.

Informace a kontakty:

www.kuncice.eu, tel.: 608 467 762, vlek@kuncice.eu

V samotných Kunčicích, ale i v nedalekém Letohradu probíhá mnoho kulturních a sportovních akcí. Informace najdete na info@letohrad.eu nebo www.kuncice.eu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám