Hlavní obsah

Ski areál Razula láká o víkendu na dětský závod O pohár strašidýlka Razuláka

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli v nížinách Zlínského kraje panuje doslova jarní počasí, na horách v lyžařských střediscích se stále drží mrazy a sněhu neubývá. Ve Velkých Karlovicích se dokonce v závěru týdne očekává sněžení, které by mělo ještě vylepšit stav sjezdovek i stop pro běžkaře.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Závod O pohár strašidýlka Razuláka patří k oblíbeným zimním akcím.

Článek

Zdejší Ski areál Razula zve v neděli 19. ledna na první ze série dětských lyžařských závodů O pohár strašidýlka Razuláka na sjezdovce Horal. Zapojit se mohou děti již od 2 let. Registrace probíhá od 12 hodin, start je ve 13 hodin.

Další lákavou novinku má Bistro Razula u sjezdovky Razula. Kuchaři tu „rozběhli“ víkendové pečení pizzy, kterou si mohou lyžaři během odpočinku vychutnat stylově u hořícího krbu.

Ve středisku je nyní v plném provozu sjezdovka Horal s Lyžařskou školou Razulák a dětským parkem s pojízdným kobercem dlouhým 50 metrů. Hlavní sjezdovka Razula je zatím stále sjízdná jen ve spodní třetině. „Pro zprovoznění vrchní části ještě potřebujeme trochu přírodního sněhu. Snad se již brzy dočkáme, předpověď počasí vypadá nadějně,“ uvedl Lukáš Hájko ze Ski areálu Razula. Než bude svah sjízdný v plné délce, platí zde 30procentní sleva na skipas.

Ski areál Razula chystá i další program, třeba testování lyží a skialpů nebo Valentýnské lyžování za hubičku. Nejbližší akcí bude Noční stopa Valachy v sobotu 8. února s neobyčejnou atmosférou běžkování za tmy s čelovkou. Před setměním se uskuteční závody dětí. Registrace do závodu už byly zahájeny na www.valachytour.cz, do konce ledna se zvýhodněnou cenou startovného.

Další informace: www.razula.cz  

Chystané akce ve Ski areálu Razula:

19. 1., 23. 2. a 1. 3. – O pohár strašidýlka Razuláka

8. 2. - Noční stopa Valachy

10. – 14. 2. - Valentýnské lyžování za hubičku

18. 2. – Testování lyží Augment

29. 2. - Testování skialpů Dynafit

14. 3. - Maškarní lyžovačka na Horalu

Reklama

Výběr článků

Načítám