Hlavní obsah

Půlpohár pro půlmistra ligy patří nováčkům z Ostrova

Novinky, Jan Mrenica

Minulou sezónu slavili postup do vyšší ligy a historický úspěch na Mistrovství ČR družstev ve Valdicích. Teď po zimní přestávce a polovině soutěže jsou stále bez porážky a překvapivě v čele tabulky. Řeč je o šipkovém klubu Oggy a škodíci Ostrov.

Foto: Jan Mrenica

Nováček z Ostrova vládne lize

Článek

Když minulou sezónu ostrovský tým postoupil do 1. ligy, jeho hlavním cílem bylo se udržet. A pokud možno někde v klidném středu tabulky. Po půlce sezóny a jedenácti odehraných kolech Škodíci vedou ligu. A to dokonce bez porážky a s pětibodovým náskokem. Tohle opravdu nikdo nečekal.

Další nováček soutěže DT R.U.M. Marianské Lázně je na druhém místě. Na třetím jsou zatím Pastejři z Chebu, kteří ztrácejí na Škodíky už 8 bodů.

Druhá polovina soutěže, která začíná až po Novém roce 12. ledna, bude určitě ještě velmi zajímavá. První dva týmy postupují do extraligy, nejvyšší krajské šipkové soutěže. Vítěz ligy jede v červnu opět na Mistrovství ČR do Valdic u Jičína, kde si zahraje kategorii B - s vítězi 1. ligy v každém českém i moravském kraji.

Na konci sezóny uvidíme, zda se Škodíkům podaří navázat na loňskou vydařenou sezónu. Zatím k tomu mají našlápnuto skvěle, a to i díky výborné partě kamarádů, která s láskou k šipkám, zcela zdarma, na své náklady a hlavně hrdě reprezentuje město Ostrov.

Aktuality, fotografie, postřehy ze zápasů a turnajů najdete na klubovém webu www.skodiciostrov.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám