Hlavní obsah

Pečivo ve Zlatém jablku bude jeden den prodávat Martin Dejdar

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koláče, buchty a další sladké i slané pečivo si ve středu 30. května mohou zájemci ve zlínském Zlatém jablku koupit od Martina Dejdara. Výtěžek akce Pečení pro děti, kterou pořádá UNICEF v rámci Zlín Film Festivalu, poputuje na pomoc dětem ze zemí třetího světa.

Foto: OZC Zlaté jablko

Stánek UNICEF v prostorách nákupní galerie Zlatého jablka

Článek

Stánek Českého výboru pro UNICEF bude v hlavní galerii umístěn až do neděle, ale pouze ve středu 30. května se zde netradičně v roli prodavače představí známý herec Martin Dejdar. Návštěvníkům bude za dobrovolný příspěvek nabízet dobroty, které při této příležitosti upekli dobrovolníci.

Akce probíhá ve Zlatém jablku od 100 do 18 hodin. V loňském roce se jí zúčastnil ve Zlíně Miroslav Zikmund. Částka, kterou UNICEF vybral i jeho zásluhou, ve Zlíně dosáhla téměř 12 000 Kč.

V jiných městech pečení pro děti podpořili např. Olga Lounová, Vladimír Hron, Adéla Gondíková, Patrik Eliáš, Jitka Čvančarová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám