Hlavní obsah

Ostrostřelci budou mít letos svůj ples v Chomutově

Novinky, Jana Elbelová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 5. března ve 20 hodin zahájí svůj reprezentační ples chomutovští ostrostřelci. Po čtyřech úspěšných ročnících v Kulturním domě Jirkov se Ostrostřelecký ples přesunul do Městského divadla v Chomutově.

Foto: Jana Elbelová

Ostrostřelci vás zvou na svůj ples.

Článek

Chomutovská ostrostřelecká společnost byla založena v roce 2006 a tak letošní ples bude jednou z akcí, které mají toto znovuobnovení chomutovského sboru připomínat.  

Ostrostřelci pozvali své kolegy nejen z českých měst, ale také z Německa. Ples tedy bude přehlídkou parádních uniforem mužů a večerních rób dam. Oblečení vhodné pro takto sváteční událost je vyžadováno i po návštěvnících. Jako každoročně tak ostrostřelci vnesou trochu noblesy do plesové sezóny ve městě.

V duchu motta ostrostřelců „Střílet a bavit se!“ se ponese celý večer. K tanci bude hrát všestranná chomutovská kapela Úlet. Pobavit zejména pánskou část hostů plesu přijdou mladá děvčata ze skupiny Florentina, která předvedou kankánové vystoupení. Dámy se zas budou moci zadívat na ohebné cvičence z uskupení Prdi nebo na souboj v podání šermířské společnosti Rekruti. Pro všechny je jako každý rok připravena i střelecká soutěž o titul Krále plesu 2016.

Vstupenky na ples lze zakoupit v Infocentru Chomutov, nebo před začátkem plesu přímo v Divadle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám