Hlavní obsah

Novoroční ohňostroj se konal opět v Ostravě-Hrabůvce

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Již desátý roční Novoročního ohňostroje mohli diváci zažít v Ostravě-Hrabůvce na kruhové křižovatce ulic Dr. Martínka s ulicí Horní. Jako tradičně se sešlo více než deset tisíc lidí z Ostravy a jejího širokého okolí.

Foto: Josef Zajíc

Ohňostroj byl na rodnelu v Ostravě - Hrabůvce zahájen v 18,00 hodin.

Článek

V okolí rondelu v Ostravě-Hrabůvce byla 1. ledna v 17.45 hodin zcela uzavřena městská hromadná doprava a místo do 18.20 hodin patřilo lidem, kteří zhlédli krásný barevný ohňostroj.

Návštěvníky přivítala místostarostka městského obvodu Ostrava-Jih Hana Tichánková: „Tradiční Novoroční ohňostroj se zde koná již desátým rokem. Dovoluji si jménem svým i vedení městského obvodu vám popřát, aby rok 2020 byl stejný, jako bude ten dnešní ohňostroj. Barevný, radostný, překvapivý, dynamický. Abyste si ho užili. Nejen ohňostroj, ale celý rok 2020. Abyste byli zdraví, šťastní a spokojení.”

Barevná show trvala patnáct minut. Barvy střídaly barvy. Ohňostroj doprovázely dvě skladby zahraniční a dvě české produkce. Poslední část uzavřela píseň, kterou zpíval Karel Gott.

„Na již slavný ohňostroj přicházíme téměř každoročně. Dnes jsme přišli s celou rodinou a opět jsme nebyli zklamáni. Byl perfektní,” zhodnotil produkci návštěvník z Bílovce.

„Na ohňostroji v Ostravě-Hrabůvce jsem poprvé v životě. Úplně jsem překvapená, co z ohňů lze všechno udělat a skloubit s hudbou. Zvláště závěr. To byla bomba. Příště přivezu i děti,” nadšeně chválila zážitek z ohňostroje obyvatelka Ostravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám