Hlavní obsah

Násilník na chomutovské zastávce osahával nezletilou dívku

Novinky, Jaroslav Beneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V úterý 11. června letošního roku kolem půl deváté večer mělo dojít na zastávce MHD v Moravské ulici v Chomutově ke spáchání trestného činu omezování osobní svobody. Neznámý muž tady měl obtěžovat nezletilou dívku.

Foto: Policie ČR

Hledaný neznámý muž

Článek

„Dosud neznámý muž oslovil nezletilou dívku, chytil ji za ruce, přitáhl k sobě a hladil po těle. Dívka se naštěstí muži vytrhla a z místa utekla," uvedla v pátek policejní mluvčí Marie Pivková.

Pachatelem by měl být muž ve věku 40 až 50 let, bílé pleti, 170 cm vysoký, silnější postavy. Hledaný muž měl kratší tmavé kudrnaté vlasy, na obličeji měl na levé straně vedle nosu bílou bradavici či znaménko, bez vousů. Oblečen byl do bundy khaki barvy do pasu, modrých riflí a sportovních bot. Hovořil česky, údajně měl mít „romský“ způsob vyjadřování.

Podle policejních informací vypadá muž na portrétu mladší, než ve skutečnosti je. Policie prosí veřejnost o pomoc při vyšetřování, jakékoli poznatky mohou občané sdělit na tísňové lince 158 nebo na telefonu 974433459.

Reklama

Výběr článků

Načítám