Hlavní obsah

Na letošním Rock iN Rollu vystoupí i hvězdy divadla RockOpera Praha

Novinky, Tomáš Kopečný

Hvězdy RockOpery Praha opět vyrážejí za svými fanoušky. Tentokrát na hudební festival Rock iN Roll, který se uskuteční v sobotu 25. července v Nové Roli u Karlových Varů.

Foto: Archív RockOpera Praha

Jednou z hvězd rockového festivalu Rock iN Roll bude také Viktor se svou kapelou WAW. Viktor je řadu let stálicí pražské RockOpery.

Článek

Viktor Dyk vystoupí s kapelou WAW, Jiří Švec se představí s projektem Loudky, Raven vystoupí se svým bratrem a kapelou Nasycen a Richard Scheufler zahraje s Krucipüsk.

Kromě pravidelného účinkování v RockOpeře se zpěváci realizují i v dalších projektech. Ve svých kapelách jsou však sami za sebe, ne v roli Romea nebo vladaře Kreonta, proto je diváci mohou poznat zase z jiného úhlu. Stejně jako v představeních RockOpery Praha ze sebe vydávají maximum a jejich koncerty jsou nabyté energií, dynamikou a nadšením.

Kapela WAW v čele se zpěvákem a textařem Viktorem Dykem předvede svou původní rockovou muziku s českými texty a velkým energetickým nábojem.

V exkluzivní premiéře se na festivalu Rock iN Roll představí hudební složka hudebně-dramatického uskupení Loudky muzikanta Jiřího Švece a jeho přátel.

Zahraje také pražská rocková kapela Nasycen, jejíž jádro tvoří zpěvák a klávesista Raven a jeho bratr baskytarista Ilja Kučera ml.

Chybět nebude ani stálice českých festivalových scén kapela Krucipüsk se svou nezaměnitelnou směsí metalu, trash metalu a hardcore.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám