Hlavní obsah

Na Klatovsku startuje třetí ročník srazu "socialistických" vozidel

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K vidění budou vozidla značek Škoda, Lada, Barkas, Tatra, Trabant, Moskvič, Volha. Chybět jistě nebudou ani motocykly Jawa, ČZ, MZ či Simson.

Foto: Jan Kaše

"Papalášská" vozidla na loňském srazu

Článek

V pátek 27. května začíná v kempu u Hnačova již třetí ročník srazu socialistických vozidel, který přivítá vyšperkovaná vozidla a motocykly z doby před rokem 1989.

V roce 2014 dorazilo na tento sraz 204 automobilů, 59 motocyklů a přes 700 diváků. Vloni ale tato čísla výrazně narostla – zúčastnilo se 402 vozidel a podívat se přišlo přibližně 2800 lidí.

Kromě sériově vyráběných vozidel budete moci obdivovat i nejrůznější úpravy a provedení, jako například žlutobílé žigulíky a motorky veřejné bezpečnosti, vojenské trabanty či hasičská vozidla.

Hlavní program je připravený na sobotu. Ve 12.00 hodin se účastníci vydají na spanilou jízdu a odpoledne proběhnou nejrůznější hudební vystoupení a kaskadérská show na čtyřkolce.

Reklama

Výběr článků

Načítám