Hlavní obsah

Modelka Táňa Makarenko přiveze do Zlína casting soutěže Miss Face

Novinky, Kateřina Martykánová

V pátek 30. srpna proběhne ve Zlatém jablku casting soutěže krásy Miss Face 2013, která pomáhá šanci půvabným a sympatickým dívkám na cestě za vysněnou modelingovou kariérou. Ty nejlepší budou mít možnost vyzkoušet si přehlídkové molo po boku Elišky Bučkové, Táni Makarenko a Zuzany Juračkové.

Foto: Miss Face
Článek

Již po několikáté se Zlaté jablko promění v místo, kde dostanou mladé krásné dívky šanci proniknout do světa modelingu. Tentokrát mají příležitost všechny dívky ve věku 17 – 25 let, u nichž však nerozhoduje pouze výška a míry, ale třeba také sympatický obličej a šarm.

Odpoledne plné krásy bude patřit nejen odvážným krásným dívkám, ale také těm, které si svůj sen o přehlídkovém mole už splnily a rozhodly se jeho prostřednictvím pomáhat jiným. Výtěžek finálového večera, který se na přelomu října a listopadu uskuteční v Praze, bude totiž věnován na charitativní účely.

„Casting začíná ve 13 hodin v přízemí hlavní galerie registrací dívek, od 15 hodin se potom přihlášené dívky představí porotě,“ říká organizátorka soutěže a modelka Táňa Makarenko, která doporučuje dívkám vzít s sebou boty na podpatku, dvojdílné plavky a tmavé jeansy.

Nejkrásnější zlínské dívky se v závěru dne ve Zlatém jablku představí v módní show společně s Eliškou Bučkovou, Taťánou Makarenko a Zuzanou Juračkovou. Odpolednem bude provázet Kateřina Kristelová.

Program odpoledne

13:00 - 14:30 Registrace

15:00  Zahájení castingu, představení dívek

15:30  Promenáda v plavkách, rozhovory

15:55  Vyhlášení výsledků

16:00  Módní show s postupujícími finalistkami a modelkami Eliškou Bučkovou, Taťánou Makarenko a Zuzanou Juračkovou.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám