Hlavní obsah

Lupička přepadla stařenku, policistům ale neunikla

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 25. září došlo ve 14.50 v Masarykově ulici v Kutné Hoře před jednou z prodejen k loupežnému přepadení seniorky. Na osmdesátiletou stařenku se vrhla tehdy ještě neznámá žena a ukradla jí kabelku. Policisté lupičku vypátrali a zadrželi. Kriminalisté odvedli práci na jedničku.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

„K osmdesátileté seniorce zezadu přistoupila neznámá žena a chytla ji za kabelku, kterou nesla paní v ruce. Trhla prudce za tašku, až seniorka upadla na zem,” informovala Vendulka Marečková, mluvčí Policie ČR Kutná Hora.

Vše se odehrálo velmi rychle, lupička popadla kabelku a okamžitě utekla. Přepadenou důchodkyni ihned převezli do nemocnice, kde jí ošetřili.

„Po neznámé zlodějce zahájili kriminalisté okamžitě pátrání, které přineslo během pár dnů dostatek usvědčujících důkazů k zadržení. Jedná se o třiatřicetiletou ženu z Čáslavska, která již v minulosti byla za majetkovou trestnou činnost odsouzena,” dodala mluvčí.

V úterý 30. září bylo pachatelce sděleno podezření z trestného činu loupež, za který hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Reklama

Výběr článků

Načítám