Hlavní obsah

Libochovický hudební festival bude opět hostit zámecká zahrada

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zahradě libochovického zámku se letos 1. a 2. července uskuteční již pátý ročník hudebního festivalu ROCK CO ROK Open Air Festival 2011, který opět pořádá místní občanské sdružení Rock Co Rok.

Foto: Rockcorok

plakát

Článek

Dvoudenní akce letos nabídne širokou nabídku známých českých, ale hlavně regionálních kapel. Návštěvníci se mohou těšit třeba na jedinečný zážitek s kapelou Lou Fanánek Hagen & Synové výčepu. Kapela vzniklá po tragické smrti hudebníka Františka Sahuly (ex-Tři sestry) kterého v původní formaci nahradil leader skupiny Tři sestry Lou Fanánek Hagen. Repertoár skupiny tvoří písně z dílny Synů výčepu a Fanánkových sólových projektů (Hagen Baden a Jevany).

Dalšími letošními taháky Libochovického festivalu jsou kapely Krucipusk, pražští Cocotte Minute (crossover) a Momma Knows Best (alternative-hardcore), Imodium (rock'n'roll-rock / Broumov), pop-rockový Ready Kirken z východních Čech, Johny Said The Number (alternative-rock'n'roll / Nový Jičín), punk-rockové a ska partičky Kombajn a Šlamastyka z Roudnice nad Labem, Fór Sezkuřiti z Bohušovic nad Ohří a domácí rock-crossover úderka Noble Crops.

Pátečním večerem nedočkavce provede místní libochovická zábavo-plesová kapela No Headache hrající čistě převzatý repertoár založený na popové a rockové hudbě, samozřejmě ve svém podání a s nutnou dávkou vtipu.

Celý víkend za 100 Kč vstupného bude kromě muziky k dispozici stanové městečko, koupání na blízkém jezu v řece Ohři, nonstop občerstvení a další lákadla pro celou rodinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám