Hlavní obsah

Legendární americká značka Harley-Davidson byla k vidění v centru Prahy

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 11. září se v centru Prahy před Hard Rock Cafe sjela celá řada legendárních motocyklů značky Harley-Davidson. Navíc zde byla představena nová řada pro rok 2014.

Foto: Petr Mráček

druhý z leva - Martin Heřmanský

Článek

Novou řadu pro rok 2014 představil Martin Heřmanský, country manager motocyklů Harley-Davidson pro střední a východní Evropu. Společně se zpěvačkou Lucií Bílou a Honzou Toužimským ze skupiny Arakain ukázali světu jeden z nových strojů.

"Nové modely Harley-Davidson jsou výsledkem projektu Rushmore, na kterém se spojili fanouškové a skalní jezdci s vývojáři značky. Jejich společné úsilí přineslo technické novinky a tak nově lze na strojích najít informačně-zábavný systém, GPS navigaci, LED světlomety, ale hlavně dvojitě chlazený, výkonný motor Twin-Cooled High Output Twin Cam 103. Všechny modely Sportster jsou navíc vybaveny ABS již v základní výbavě," prozradil Martin Heřmanský.

V Hard Rock Cafe pak panovala skvělá nálada a to i za vydatné pomoci koncertu skupiny Arakain se speciálním hostem Lucií Bílou. Celou akci moderoval Standa Berkovec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám