Hlavní obsah

Kralupští fotbalisté přivítali na svém hřišti tým Nelahozevse

Novinky, Rostislav Smolej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 3. září bylo od 17 hodin na programu fotbalové utkání druhého kola III. třídy mezi domácím celkem FC Kralupy 1901 a soupeřem PTZ-Viktorie Nelahozeves. Zápas skončil nerozhodně 2:2, na pokutové kopy uspěli hosté (6:5).

Foto: Rostislav Smolej

hráč domácích Pavel Mráz při jednom z útoku

Článek

Domácí tým měl lepší první polovinu hry, která skončila vedením 2:1 (19. min. D. Hemr, 30. min. J. Kulhavý - 13. min. M. Novák).

Do druhého poločasu nastoupil ale tým z Nelahozevsi s větší snahou po vítězství, která se na druhou stranu projevila zbytečně i v agresivitě hry. Při několika situacích hrozilo i udělení druhé žluté karty a jednou si dokonce kapitán P. Šimáček sahal po pásce. Rozhodčí si na poslední chvíli však udělení červené karty rozmyslel a řešil vše domluvou.

Domácí tým se snažil náskok zvýšit, ale motivace nebyla zřejmě dostačující a v 50. minutě naopak inkasovali vyrovnávající gól hostů (F. Šimek).

Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu, a tak rozhodovaly pokutové kopy. V nich rozhodli uspěli hráči z Nelahozevsi poměrem 6:5 ve svůj prospěch.

Utkání přihlíželo zhruba 100 diváků a je škoda, že za krásného odpoledne tuto sportovní akci nenavštívilo lidí více.

Výhrou hosté z Nelahozevsi postoupili v tabulce na desáté místo, Kralupy jsou po předchozí výhře z prvního kola na místě osmém.

Soupisky:

Domácí: Šour Václav, Hunal Tomáš, David Adam, Řenč Matěj (K), Kulhavý Jáchym, Muška Jiří, Šíma Jan, Hemr David, Mráz Pavel, Dobiáš Denis, Polák Roman, náhradníci: Kinter Roman (68. min. Šíma Jan), Gabčo Petr, Menčil Dominik (46. min. Kulhavý Jáchym), Růžička Václav.

Hosté: Michovský Václav, Hénig Petr, Šimáček Petr (K), Schneider Pavel, Žák Daniel, Fridrich Jaroslav, Němeček Vojtěch, Nohejl Václav, Šimek František, Bednárik Jan, Novák Marek, náhradníci: Kochman Tomáš (46. min Novák M.) Karapetyan Aramo (46. min. Žák D.), Hruška Jaroslav (72. min. Fridrich J.), Srp Pavel, Růžek Vojtěch, Struneček Lukáš (87. min. Nohejl V.)

ŽK: Domácí: David A. 61. min., Hunal T. 70. min. Hosté: Fridrich J. 24. min., Hénig Petr 45. min., Šimáček Petr 84. min.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám