Hlavní obsah

Krajské finále Sportovní ligy škol Karlovarského kraje ve stolním tenisu

Novinky, Miloš Volek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další z finálových soutěží Krajské sportovní ligy škol v Karlovarském kraji byl stolní tenis. Po všech okresních kolech se nejlepší hráči sjeli ke svému finále do Chebu na gymnázium, které bylo pořadatelem.

Foto: Miloš Volek

Vítězné družstvo chodovských chlapců. (zprava Visinger, Horvát, Olšan)

Článek

Nechybělo ani družstvo mladších žáků ZŠ Komenského z Chodova, které ve složení Jakub Visinger, Milan Horvát a Jiří Olšan prošlo již okresním kolem téměř bez ztráty setu.

Družstva byla rozdělena do skupin. Chodovské družstvo prošlo svojí skupinou vítězně a za sebou nechalo družstva ZŠ a Gymnázia Aš a ZŠ Nejdek.

V semifinálovém boji nastoupili proti již z okresního kola známému družstvu SŠ, ZŠ a MŠ Kraslice. I s nimi zvítězili bez ztráty zápasu 4:0 a ve finále je čekal vítěz druhé skupiny 4. ZŠ Cheb. Také tady nenechali chodovští kluci nic náhodě a vyhráli všechny zápasy. A tak jim patřilo nejen první místo a medaile, ale i krásný pohár věnovaný Asociací školních sportovních klubů.

Pořadí na dalších místech v kateorii chlapců:

1.  ZŠ Chodov, Komenského

2. 4. ZŠ Cheb

3. SŠ, ZŠ a MŠ Kraslice

4. ZŠ Nejdek

5. ZŠ  K. Vary, Truhlářská

6. ZŠ a Gymnázium Aš

Reklama

Výběr článků

Načítám