Hlavní obsah

Kapela Kryštof v prosinci zahraje ve Vsetíně

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po třech letech se do Vsetína vrací Kryštof, jedna z nejpopulárnějších českých kapel současnosti v čele se zpěvákem Richardem Krajčem. Stane se tak 7. prosince v rámci turné kapely Srdcebeat Club Tour 2016.

Foto: Pavel Bartoň

Frontman kapely Kryštof při vyprodaném vsetínském koncertu v roce 2013

Článek

Podzimní halovým turné k albu Srdcebeat, se kterým kapela vyráží do klubových prostor, nabídne novou show. Těšit se můžete na projekce, nový design scény i některé speciální efekty.

Kryštof tak vychází vstříc fanouškům, kteří nesehnali lístky na vyprodané jarní klubové turné či letní Kryštof Kempy, na něž lístky také bleskurychle zmizely. Navíc v následujícím roce hodlá kapela živé hraní notně omezit. 

Turné odstartuje 17. listopadu v Košicích a přes Banskou Bystricu a Trnavu se 25. listopadu přesune do Česka, kdy jsou na programu dva koncerty v brněnském Sonu. Dalšími zastávkami jsou Chomutov, Králíky, Třeboň, Prostějov, Vsetín a Praha, kde se Kryštof představí ve Foru Karlín. Poslední koncert v roce 2016 zažije Herálec. 

Jako host vystoupí česká pop-rocková kapela Nebe z Havířova. Pětičlenná divize nebeských jezdců si místo na zemi našla v roce 2005. Po vydání demosnímku Legosvět si v roce 2010 všiml kapely Richard Krajčo. V létě 2011 tak natočili pod Richardovou produkcí desku Legosvět, která vyšla v březnu roku 2012. 

Další informace: www.aticket.cz nebo www.dkvsetin.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám