Hlavní obsah

Kadaňské gymnázium se představí při netradičním dni otevřených dveří

Novinky, Tomáš Oršulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gymnázium v Kadani představí své aktivity na již tradičním Dni Gymnázia. Tento netradičně pojatý Den otevřených dveří se bude konat v úterý 14. ledna od 9 do 17 hodin.

Foto: Tomáš Oršulák
Článek

Nikdo z nás neví, jak přesně bude vypadat budoucnost, proto se musí naši studenti připravit na různé životní situace. Studium na gymnáziu a následně na vysoké škole umožňuje získat sumu vědomostí a znalostí, nové způsoby myšlení, přístupy k přiděleným úkolům. Čím lepší vzdělání máte, tím snadněji vyřešíte i různé obtížné životní situace. Chcete být lékařem, právníkem, novinářem, učitelem, architektem, nebo vás spíše zajímá jaderná fyzika, počítače, kybernetika?

Nejlepším předpokladem pro úspěšné studium všech oborů vysokých škol je absolvování gymnázia. Studium na gymnáziu je velmi výhodné z důvodu širokého záběru studia, které tak dává prostor si vybrat obor vysoké školy až v 18 letech, kdy je každý student již připravený rozhodovat o své profesní kariéře.

Máte dítě v deváté nebo páté třídě a chcete pro něj kvalitní přípravu na studium na vysoké škole? Přijďte si prohlédnout Gymnázium v Kadani v rámci tradičního Dne Gymnázia. Zájemci z řad žáků, studentů a jejich rodičů si budou moci prohlédnout mimo jiné i netradičně pojaté představení chemických pokusů, zazpívat si s jedním nejlepších hudebních sborů v regionu nebo zvládnout rychlokurz kreslení.

Na návštěvě vás budou provázet studenti, kteří vám pomohou si školu prohlédnout. 

Akce se koná v úterý 14. ledna od 9:00 do 17:00 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám