Hlavní obsah

Honza Křížek vyráží s kapelou na podzim do klubů

Novinky, Jan Albrecht

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honza Křížek se chystá se svou kapelou na klubové koncerty, na kterých zazní jak starší, tak některé zcela nové kousky. Těšit se můžete také na Rejdit, Rosenku a Slunečný hrob.

Foto: Hana Brožková

Honza Křížek a skupina

Článek

Kdo je Honza Křížek

Jeho hudební kariéra je spojována především s kapelami Walk Choc Ice, Blue Effect a Kollerband. Řadu let spolupracoval též s Ivanem Králem. Jako studiový muzikant se podílel na nahrávkách umělců jako Anna K, Miroslav Žbirka, Support Lesbiens, Krucipüsk a další.

V roce 2017 mu vyšla u společnosti Supraphon jeho první sólová deska nazvaná jednoduše Honza Křížek. Z ní postupně představil videoklipy Padám vzhůru, Tsunami a Runway. V březnu roku 2018 získal ocenění Objev roku v anketě Žebřík Music Awards.

Své první sólové album pokřtil spolu s hosty Davidem Kollerem, Lenkou Dusilovou a Michalem Pavlíčkem za asistence Pavla Anděla loni 12. března v pražském klubu Palác Akropolis. V současné době dělá svůj hudební pořad pro Kytary.cz, nazvaný Garráž Honzy Křížka.

Jako hudební supervizor pracuje na přípravách muzikálu We Will Rock You s hity kapely Queen, který má premiéru na jaře 2020 v Praze.

Kde lze koncert Honzy Křížka navštívit

Honza Křížek a jeho skupina navštíví kluby v následujících městech:

4. 10. Chotěboř - Tančírna Panský dům

25. 10. Polička - Divadelní klub

26. 10. Liberec - Club Warehouse

1. 11. Praha - Music Club Jižák

15. 11. České Budějovice - K2

21. 11. Brno - Metro Music Bar

23. 11. Chrudim - R klub

14. 12. Teplice - KNAK

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám