Hlavní obsah

Hodonínská průmyslovka letos otevírá dva technické studijní obory - a také dveře veřejnosti

Novinky, Jana Slováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve školním roce 2020/2021 otevírá hodonínská Střední škola průmyslová a umělecká dva technické studijní obory: Stavebnictví a Technické lyceum. Zároveň pro uchazeče, ale i širokou veřejnost, pořádá den otevřených dveří v pátek 24. ledna.

Foto: Vladimír Šereš

Den otevřených dveří na SŠPU Hodonín

Článek

Máte dítě v deváté třídě a stále ještě nevíte, jaká střední škola by pro něj byla nejlepší? Přijďte si prohlédnout hodonínskou průmyslovku za jejího běžného chodu. Nenechte si ujít Den otevřených dveří hodonínské průmyslovky v Brandlově ulici.

Rádi vás tu přivítají, stejně jako každoročně i absolventy, kteří si chtějí prohlédnout místo svého studia a připomenout si svá studentská léta. Budovou budou provádět sami studenti, spatříte zákoutí, která běžný kolemjdoucí nikdy neviděl. Zeptáte se samotných studentů na jejich studium na škole. Nasajete atmosféru školy přímo na místě. Přisedněte si do středoškolských lavic a třeba se i naučíte něco nového...

Podmínkou přijetí na oba technické obory SŠPU Hodonín, Brandlova 32, je úspěšné složení centrálních přijímacích zkoušek.

Hodonínská stavební průmyslovka pořádá také před přijímacími zkouškami přijímačky nanečisto, na které se uchazeči mohou nyní přihlásit online na webu školy.

Ve školním roce 2020/2021 škola otevírá jednu třídu Technického lycea (30 studentů) a dvě třídy oboru Stavebnictví (60 studentů). Oba studijní obory jsou čtyřleté, zakončené maturitní zkouškou.

Den otevřených dveří se koná v pátek 24. ledna od 8:00 do 17:00 hodin. Program doprovází Kapka fyziky, ukázky programování robotů, 3D tiskárny a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám