Hlavní obsah

Handy cyklo maraton - extrémní závod, ale i benefiční jízda

Novinky, Ivana Borovková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přijďte v sobotu 4. srpna na pražskou Kampu a zažijte velkolepé oslavy s koncerty kapel k zakončení závodu Handy cyklo maratonu. Tento rok se koná již 6. ročník největšího cyklistického podniku s aktivním zapojením zdravotně postižených sportovců v Česku.

Foto: Ivana Borovková

Účastníci etapového závodu na kolech musí v časovém limitu 111hodin ujet trať dlouhou 2222km.

Článek

Účastníci etapového závodu na kolech, který odstartoval v úterý 31. července v Praze, musí v časovém limitu 111 hodin ujet trať dlouhou 2222 km. Jednotlivé týmy jsou postaveny tak, aby jejich součástí byl alespoň jeden člověk s jakýmkoli druhem postižení.

Společnost ASEKOL sestavila pro tentokrát dokonce dva týmy, které jedou na podporu sledge hokejistů: brankáře Jana Matouška a Zdeňka Šafránka, kapitána české sledge hokejové reprezentace.  

Při Handy cyklo maratonu nejde o závod v pravém slova smyslu, jde hlavně o radost. O radost ze sportu, z nezapomenutelných chvil s kamarády…sport je pro všechny. Přidejte se i vy k této skvělé myšlence. Více na www.cestazasnem.cz  

A co vás všechno na Kampě čeká? Super zábavná show STARBOY Těžkýho Pokondra s živou kapelou a světelnou a audiovizuální show. Vstupné zdarma pro všechny, velký doprovodný program pro děti i dospělé, světová bubenická show ROYAL SQUAD Tokhi & the Groove Army, soutěže, jídlo, pití, skvělá atmosféra v úžasném parku Kampa v centru Prahy 1. Akce se koná pod záštitou starosty MČ Praha 1 Oldřicha Lomeckého a za podpory MČ Praha 1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám