Hlavní obsah

Galerijní a muzejní noc ve Zlíně nabídne bohatý program a zajímavé výstavy

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos poprvé pořádá Galerijní a muzejní noc ve 14|15 BAŤŮV INSTITUT. V pátek 7. června si příchozí budou moci od 19 hodin až do půlnoci prohlédnout zajímavé výstavy na šestnácti místech ve Zlíně. Návštěvníci se k nim dostanou zdarma historickým trolejbusem a autobusem.

Foto: Studio 9
Článek

V rámci Galerijní a muzejní noci mohou zájemci ve Zlíně navštívit: Ve 14. budově 14|15 BAŤOVA INSTITUTU Krajskou galerii výtvarného umění a Muzeum jihovýchodní Moravy, v bývalém baťovském areálu dále Blok 12, Art Gallery, Galerii Toast a Galerii Kabinet T.

V ostatních částech Zlína potom Kavárnu a vinotéku BALKANEXPRESS, Kafírnu Zlaté zrnko, Galerii pod Radnicí, Art Galerii Zlín, Městské divadlo Zlín, Hvězdárnu Zlín, Coffee bar U pštrosa, Galerii Garáž, kostel Českobratrské církve evangelické a hrad Malenovice.  

Pro příchozí je připraven také bohatý doprovodný program a občerstvení před 14. budovou 14|15 BAŤOVA INSTITUTU. Zlínské integrované centrum Slunečnice nabídne ručně vyráběnou keramiku, mýdlo, šperky a workshop s výrobou placek (buttonů) dle vlastního návrhu, potěší i stánek Šperky od Barborky, nebudou chybět grilované speciality a nápoje v režii Bamboo Clubu, výborná káva Caffé 19. jamky a skvělá muzika v podání Zlínských jazzových smyčců a Mladé dechovky ze Základní umělecké školy Morava.  

Do všech zmíněných prostor je vstup zdarma, kavárny mají připraveny pro návštěvníky Galerijní a muzejní noci kromě výstav také speciální nabídky.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám