Hlavní obsah

Fotobraní 2015 zve do Kroměříže

Novinky, Jiří Šafránek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotoklub DK Kroměříž, z. s. pořádá v říjnu již 21. ročník výstavy fotografií svých členů. Výstava má tradiční název Fotobraní a bude k vidění v prostorách Domu kultury v Kroměříži. Vernisáž výstavy bude 1. října v 17 hodin.

Foto: Fotoklub DK Kroměříž, z.s.

Pozvánka na Fotobraní 2015 do Kroměříže.

Článek

Součástí Fotobraní je autorská kolekce fotografií Marie Korbelové nazvaná Ptáci. Jedná se o soubor 33 fotografií ptáků z naší přírody i z exotických zemí. Kromě běžných velikostí fotografií budou k vidění i velkoformátové tisky na papír i na plátno.

Marie Korbelová získala v letošním roce 1. cenu v mezinárodní fotografické soutěži TSTTT v Uherském Hradišti, která je pořádána v rámci mezinárodního ekologického festivalu Týká se to také tebe. Fotosoutěže se zúčastnilo 50 autorů s 355 fotografiemi.

Výstavu Fotobraní 2015 můžete navštívit během celého října, tedy od 1. do 31. 10. Ve všední dny od 9 do 17 hodin, v sobotu a v neděli od 9 do 12 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám