Hlavní obsah

Díky veřejné sbírce se v Třinci na Sněhurku podívají desítky handicapovaných zdarma

Novinky, Adéla Majerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 21. září předala primátorka města Třince Věra Palkovská a ředitelka kulturního centra TRISIA Stanislava Hauerová 102 vstupenek dětem a dospělým ve stacionáři Paprsek. Do této sbírky se zapojilo mimo jiné Statutární město Třinec, Trisia a další tři třinecké firmy.

Foto: Adéla Majerová

Zprava: Ředitelka kulturního centra TRISIA Stanislava Hauerová předává spolu s primátorkou města Třince Věrou Palkovskou vstupenky stancionáři Paprsek

Článek

Všichni, kteří chtějí na sbírku ještě přispět, se do ní mohou zapojit několika způsoby. Pokud spolupracují s organizací, kterou chtějí podpořit, mohou prostřednictvím této sbírky zakoupit vstupenky přímo jí. V případě, že s žádným takovým zařízením nepracují, mohou zaslat libovolný finanční obnos a zvolit organizaci z nabídky TRISIA, a. s., které by chtěli vstupenky zakoupit.

Po celé republice bylo v tuto chvíli obdarováno již 355 dětí a handicapovaných a sbírka nadále pokračuje. Na transparentní účet může přispět opravdu každý. Společnost TRISIA pak na každých devět vstupenek poskytne ze svých prostředků desátou zdarma, a to až do 31. 1. 2019.

Ve Sněhurce na ledě, jejíž premiéra se uskuteční již 5. října v třinecké Werk Areně, zažije Česká republika spojení ledové show a živé hudby. Poté bude následovat tour po jedenácti našich největších městech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám