Hlavní obsah

Desátá veganská restaurace Loving Hut v ČR našla své místo pod křídly Černé labutě

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve čtvrtek 22. ledna otevírá své brány v pořadí již desátá veganská restaurace Loving Hut v České republice. Se základní myšlenkou míru, lásky a harmonie všech bytostí na naší planetě bude svým zákazníkům připravovat chutná a pestrá jídla a přispívat k zdravějšímu a šetrnějšímu životnímu stylu.

Foto: Martin Siebert

V Černé labuti v ulici Na Poříčí bude už ve čtvrtek veřejnosti otevřena největší restaurace nabízejí veganské pochoutky v České republice

Článek

Nová restaurace se bude nacházet v Černé labuti v ulici Na Poříčí 25 v Praze 1. 

V České republice byla první restaurace Loving Hut otevřena v roce 2007 v Londýnské ulici v Praze. Díky oblibě a spokojenosti veřejnosti se síť poboček rozšiřuje a v současné době jich na území Prahy funguje již osm – v Praze 1, 2, 5 a 7. Loving Hut je rovněž v provozu v Plzni - její provoz byl zahájen na konci jara roku 2014.

Jednotlivé podniky vznikají po celém světě a nabízejí vznešený způsob veganského stravování, které je v harmonii s přírodou na planetě Zemi. V současnosti představuje řetězec veganských restaurací Loving Hut zhruba dva tisíce podniků po celém světě.

Nově otevíraná restaurace je součástí mezinárodního řetězce Loving Hut International Vegan Restaurant & Café.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám