Hlavní obsah

Cizinka chtěla v restauraci ukrást háky na maso i držák hasicího přístroje

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro předvánoční nákup za pět prstů se rozhodla v jedné pražské restauraci nenechavá cizinka. Zřejmě si hodlala zařídit svoji provozovnu, protože se nezaměřila na hosty nebo věci personálu, ale na vybavení podniku. Kradla i háky na maso.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Ve středu krátce po půlnoci přijala hlídka strážníků z Prahy 1 oznámení, že v italské restauraci byla zadržena pachatelka krádeže. Událost ohlásil provozní restaurace, který ženu cizí národnosti při nekalém úmyslu přistihl.

„Předmětem krádeže bylo nejenom běžné vybavení restaurace, jako jsou třeba příbory, ale i celkem kuriózní předměty např. háky na maso či držák hasicího přístroje. K čemu ženě zachtěné předměty měly sloužit, bude vysvětlovat Policii České republiky, kam hlídkou strážníků byla předána, jelikož se nebyla schopna prokázat žádným dokladem totožnosti a jednalo se o osobu cizí státní příslušnosti,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám