Hlavní obsah

Chystá se Jarní putování ostravským Divadlem loutek

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 20. března proběhne v Divadle loutek Ostrava den plný prohlídek pro veřejnost a pro děti pak zvláště. Divadlo se tak otevře malým i větším divákům.

Foto: Josef Zajíc

Divadlo loutek Ostrava 14.3.2016. Jarní putování divadlem. Z inscenace Čtyřlístek zasahuje.

Článek

Jak již název napovídá, Jarní putování divadlem se koná u příležitosti prvního jarního dne, ale také jako součást Světového dne loutkového divadla, který připadá na 21. března.

V divadle budou připraveny dva prohlídkové okruhy. Okruh pro malé diváky od 3 do 9 let s názvem Olda hledá rodiče povede okolo hlavní scény Divadla loutek Ostrava. Děti během prohlídky poznají různá divadelní povolání a sami si budou moci spoustu věcí vyzkoušet. Prohlídky budou začínat v těchto časech: 9.30, 11.00, 13.30, 15.00, a 16.30 hodin.

Pro větší děti od 10 let bude připravena dobrodružná a tajemná prohlídka, která nese název Loutková apokalypsa. Ta diváky interaktivním způsobem povede prostorem alternativní scény. Prohlídky budou začínat v 10.00, 11.30, 14.00, 15.30 a v 17.00 hodin.

Každá z prohlídek proběhne celkem pětkrát, takže zájemci budou mít možnost stihnout během dne obě dvě trasy. Cena za prohlídku je 80 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám