Hlavní obsah

Centrum pro rodinu Vysočina opět přivítalo Mikuláše

Novinky, Ing. Slávka Dokulilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrum pro rodinu Vysočina v Jihlavě každoročně pořádá mikulášský program, který probíhá vždy v posledním týdnu před příchodem sv. Mikuláše, tedy do 5. prosince. Akce je určena zejména pro rodiče s dětmi, které ještě nenavštěvují mateřskou školu.

Foto: Ing. Slávka Dokulilová
Článek

Program odstartoval 2. prosince v 10 hodin a poslední mikulášskou návštěvu si děti s rodiči užijí ve čtvrtek 4. prosince kolem 16. hodiny.

Do Centra pro rodinu Vysočina chodí pravidelně sv. Mikuláš s andělem. Rodiče se tedy nemusí bát, že k nám zavítá i čert a děti bude strašit. Do Centra totiž každoročně chodí jen hodné děti, které obdarovává sv. Mikuláš s andělem. V Centru pro rodinu Vysočina mají radost, že se program těší velké oblibě a je každoročně plně obsazen.

„Jsme moc rádi, že se to každý rok vydaří a přichází tolik rodičů s dětmi,“ říká Renata Jakoubková, jedna z lektorek klubů a programu pro děti.

„A samozřejmě nás velmi mrzí, že nemáme větší kapacitu, protože musíme každoročně mnoho rodičů odmítat,“ dodala Pavla Kazdová, která se také v klubech celoročně o děti stará a vytváří jim pestrý program.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám