Hlavní obsah

Čarodějnice na Stanici přírodovědců

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní „Čarodějnice“ na Stanici přírodovědců DDM hl. m. Prahy proběhnou v neděli 28. dubna od 15 do 18 hodin souběžně s mezinárodním projektem City Nature Challenge, jehož hlavním cílem je seznámit veřejnost s rozmanitostí místní fauny a flóry.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

Během odpoledního programu budou návštěvníci moci navštívit netopýří dílničku, upéct si gekoní sušenky nebo ochutnat čarovné lektvary. Dozvědí se zajímavosti ze života pavouků, a kdo si troufne, může zkusit prolézt „pavoučí sítí“.

Připravena bude také letecká dráha, na které se ale poztrácela čarodějná zvířátka. Bude potřeba je najít a pochytat, to vše samozřejmě na koštěti!

A protože čarodějnice na Stanici přírodovědců jdou s dobou a nebojí se nových technologií, seznámí se příchozí s moderním lexikonem zvířat a rostlin. Mobily, případně fotoaparáty s sebou!

Na závěr se všichni můžou těšit na tradiční opékání buřtů. Za odevzdanou hrací kartu s vyplněnými stanovišti obdrží buřtík zdarma.

Vstupné: 20 Kč Adresa: areál Stanice přírodovědců – Drtinova 1a (nejbližší zastávky MHD: metro Anděl, tram Arbesovo nám., bus 176 Kobrova), www.priroda.ddmpraha.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám