Hlavní obsah

Benefice pro třebíčský Barevný svět

Novinky, Jana Pavlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pondělní večer 6. prosince patřil v Třebíči v aule Katolického gymnázia Benefičnímu koncertu pro Denní centrum Barevný svět.

Článek

Před koncertem byla slavnostní vernisáží zahájena výstava fotografií s názvem Jakpak se tady máme?! Jedná se o putovní výstavu konanou u příležitosti 5. výročí založení nestátního neziskového zařízení. Po jaroměřickém zámku a Dukovanech doputovaly fotografie amatérských autorů i do Třebíče. Vernisáží zahájila ředitelka stacionáře Alena Hostašová výstavu, která bude v Katolickém gymnáziu k vidění do 14. ledna 2011.

Poděkování právem patřilo Vladimíru Obršlíkovi, který se amatérskému fotografování věnuje od roku 2004. Jeho vystavené fotografie vznikly v průběhu týdenní stáže v Denním centru Barevný svět na jaře letošního roku.

Dále jsou k vidění práce Martiny Ježkové, Miloše Svobody a Marka Chaloupky, které byly oceněny v soutěži s názvem HANDICAP a BARIÉRY mezi námi. Za zmínku stojí, že zde vystavuje i příležitostný fotograf David Kadala, který je klientem centra od roku 2005.

Večer se rovněž nesl v duchu krásné hudby. Nejprve vystoupil Smíšený sbor klientů stacionáře. Aulou se nesly krásné melodie J. S. Bacha a A. Vivaldiho v podání Malého smyčcového orchestru ZUŠ Třebíč.

Více informací o Denním centru Barevný svět v Třebíči (sociální zařízení poskytující denní péči lidem s mentálním a kombinovaným postižením v třebíčském regionu) najdete na www.barevny-svet.eu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám