Hlavní obsah

BEA campus Olomouc navštívil prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý

Novinky, Šárka Štveráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 26. ledna zavítal do BEA campusu Olomouc respektovaný ekonom, bývalý ministr průmyslu a obchodu a prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý.

Foto: Šárka Štveráková
Článek

Vedle setkání s vedením Moravské vysoké školy Olomouc (MVŠO), která zde sídlí, absolvoval prohlídku moderního zázemí BEA campusu Olomouc.

„BEA campus Olomouc se mi líbil, je to zajímavá stavba dělaná s jistým rozmachem. Zapůsobilo na mě hlavně atrium, což je velice solidní a krásná investice,“ uvedl Vladimír Dlouhý.

Součástí prohlídky byla také návštěva multimediálního centra BEA campus channel, které je využíváno především organizacemi sídlícími v BEA k tvorbě audiovizuálních spotů, on-line přenosů či vzdělávacích pořadů a materiálů.

„Oceňuji, že je člověk do něčeho takového ochoten investovat,“ říká Dlouhý ve spojitosti s multimediálním studiem. „Zdálo se mi to na vysoké úrovni profesionality, což soudím na základě výbavy a kvality produkovaných videí,“ dodal.

Vladimír Dlouhý je zkušeným pedagogem s bohatou praxí na vysokých školách a téma školství je mu velmi blízké. Zajímal se o aktuální dění na Moravské vysoké škole Olomouc a její zapojení do mezinárodního akademického prostředí. Mimo jiné se také seznámil s posláním školy a její historií.

„Prezentaci o jedinečnosti naší školy, novinkách v oblasti akreditací či bohaté mezinárodní spolupráci si pan Dlouhý vyslechl s velkým zájmem a na řadu témat nám poskytl zajímavou zpětnou reakci založenou na vlastních zkušenostech,“ uvedla prorektorka pro vnější vztahy Mgr. Jitka Lidaříková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám