Hlavní obsah

Balónky pro Ježíška letos poprvé letěly i nad Tanvaldem

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do letošního 7. ročníku pošty pro Ježíška se přihlásilo celkem 418 měst, škol, organizací i jednotlivců. Poprvé balónky vzlétly v Česku při této akci k nebi v roce 2007 v Českých Budějovicích. Tanvald se do této akce zapojil letos poprvé.

Foto: Vladimír Josífek

Vypouštění balónků pro Ježíška na Tanvaldské kotlině

Článek

Akci připravili tanvaldský zastupitel za TOP 09 Mgr. Vladimír Josífek a tanvaldští občané.

„K této akci jsem se rozhodl připojit a zpestřit tím předvánoční čas u nás ve městě. Snažíme i v rámci dalších akcí podpořit rozvoj kulturního života v Tanvaldě. Na Tanvaldské kotlině se vypustilo přes 170 balónků. K nebi se zde v pátek balónky vznesly přesně v 15.15 jako na dalších místech v České republice. Děkujeme všem, kteří přišli a náš první ročník podpořili. V příštím roce se na vás opět těšíme. Již teď pro vás připravujeme další akci na únor 2015,” sdělil Vladimír Josífek.

Tanvaldského vypouštění balónků pro Ježíška se účastnila i zdejší ZŠ Tanvald. „Akce se nám moc líbila, hlavně našim dětem, a už teď se těšíme na příští ročník,” uvedla učitelka Marcela Cónová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám