Hlavní obsah

AHOL Gallery hostí výstavu fotografií Martina Krištofa

Novinky, Veronika Kusá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V AHOL Gallery se v úterý 7. února od 16 hodin uskuteční vernisáž výstavy fotografií Martina Krištofa s názvem Portrétní a fashion fotografie. Výstava potrvá do 23. března a bude přístupná každý všední den od 9 do 16 hodin v budově školy AHOL na náměstí Jiřího z Poděbrad v Ostravě-Vítkovicích.

Foto: AHOL

Na výstavu Martina Krištofa jsou všichni srdečně zváni

Článek

Výstava nabízí průřez autorovou dosavadní tvorbou, jenž je doplněn o zcela nové, dosud neuveřejněné fotografie. Většina fotografií z výstavy Portrétní a fashion fotografie byla pořízena v Moravskoslezském kraji či přilehlých okresech, v souboru však nalezneme i fotky pořízené v Chorvatsku.

Martin Krištof se fotografování věnuje už od roku 2003 a od prvotních snímků přírody se postupně dopracoval k portrétním, svatebním a fashion fotografiím. Zásadní zlom v jeho kariéře nastal v posledních dvou letech, kdy pouhou zálibu obohatil o profesionální základy, vystudoval konzervatoř a absolvoval několik kurzů a workshopů. Zkušenosti z vlastní tvorby a studií následně zúročil ve vlastní pedagogické činnosti a od letošního roku tak sám působí jako lektor několika fotografických workshopů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám