Hlavní obsah

Zpěvačka Kamila Nývltová je na cukroví expert. Jeden rok připravila i 23 druhů

Novinky, Eliška Vinterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce patří k jejímu nejoblíbenějšímu ročnímu období. Zpěvačka Kamila Nývltová si přípravy na svátky vždy užívá. Zatímco jindy dárky nakupovala s předstihem, letos to moc nestíhá.

Jak stráví Vánoce Kamila NývltováVideo: Novinky

 
Článek

„S dárky ještě váhám, protože letos úplně nevím, co budu kupovat. Nějak na to nemám kapacitu, nejde mi nic vymýšlet, ale Vánoce fakt miluju. Je to pro mě asi nejdůležitější svátek,“ svěřila se zpěvačka.

Je známá i tím, že ráda peče a před Vánoci jde až do extrémů, kdy je schopná pro rodinu připravit několik druhů cukroví.

Patricie Pagáčová: Už celých 30 let vypadají moje Vánoce pořád stejně

Vánoce

„Každý rok exceluju v pečení cukroví. Jeden rok jsem pekla dvacet tři druhů, loni třeba patnáct, letos si myslím, že to bude tak deset. Už to snižuji. Po prvním adventu začnu péct u nás v Krkonoších s mamkou. Mám ráda svařáky, které se pijí, mám ráda, že se lidi setkávají, je to hezké období,“ prozradila Kamila, kterou před svátky čeká také řada koncertů.

Leona Machálková přípravy na Vánoce nepodceňuje. Zdobí dům a dárky má s předstihem

Vánoce

O Vánocích pak ráda odpočívá doma v kruhu rodiny. „Těším se, že si na tři dny lehnu na gauč a budu jenom jíst, společně s bráchou, taťkou a přítelem, kteří jsou také velcí strávníci,“ řekla zpěvačka, která je tradičně na svátky v Česku.

„Moc si neumím představit, že bych odjela do zahraničí, mám Vánoce spojené s Krkonošemi, domem a rodinou. Máme tradiční Vánoce, s kaprem, salátem, řízky a cukrovím. Všichni zpíváme u stolu a vše máme na pohodu,“ uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám