Hlavní obsah

Tipy na praktické dárky pro šikovné hospodyně

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle nedávných průzkumů mají prý ženy obvykle lepší představu o tom, co by chtěly najít pod stromečkem, než muži. Na druhé straně lidová moudrost praví, že žena nikdy neví, co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. A teď, babo, raď! Pokud stále ještě tápete, čím byste na Vánoce mohli potěšit svou křehkou polovičku, možná oceníte několik tipů. Kdo ví, třeba se trefíte a potěšíte ji.

Foto: Ecovacs

Pro velmi zaneprázdněné ženy, nebo do domácností lidí s omezeným pohybem, je ideálním pomocníkem automatický čistič oken Winbot. Stačí jej připojit do zásuvky a přiložit k okenní tabuli. Winbot se k ní přisaje a po spuštění ji začne čistit. Stojí 7990 Kč.

Článek

Velice bohatou skupinou produktů, z nichž lze vybírat, jsou elektrické spotřebiče všeho druhu. Zatímco některé ženy ocení nového pomocníka do kuchyně, jiné by uvítaly nějaké ulehčení při pravidelném úklidu a další potěší třeba další nástroj ke zkrášlení sebe sama.

Foto: De´Longhi

Praktickým a nezvykle drobným spotřebičem je nejmenší pákový kávovar od De´Longhi, Dedica EC 680. Široký je pouhých 14,9 cm, takže se vejde i do té nejmenší kuchyně. Kávovar používá k ohřevu vody termoblok, tudíž doba ohřevu vody se velmi zkrátila.

Foto: Eta

Vděčným dárkem pro spoustu hospodyní je kuchyňský robot. Ty, které rády připravují pokrmy italské kuchyně, pak jistě nadchne všestranný pomocník Eta Gratus Maxipasta.

Foto: Orava

Příjemně tradičním, až rustikálním vzhledem upoutávají pozornost keramické rychlovarné konvice. Voda v nich uvařená je prosta zápachů a vysokou teplotu si udrží ještě dlouho po dovaření.

Foto: Whirlpool

Pokud vaše partnerka není na velké vyváření a upřednostňuje především rychlou přípravu širokého spektra pokrmů, můžete ji zkusit potěšit multifunkční mikrovlnnou troubou Whirlpool JetChef Premium JT 479 IX.

Foto: Guzzanti

Zavřete oči a nechte fantazii pracovat - představte si fontánu, z níž ladně plyne čokoláda a vy se můžete rozhodnout, zda do ní smočíte jen prst, abyste okusili, anebo kousek ovoce, případně celý ovocný špíz.

Foto: Panasonic

Pro pohodlné vaření bez velkých starostí se hodí multifunkční hrnec. Se sadou přednastavených programů pro přípravu pokrmů jako je kaše, pilaf, koláč, dušená jídla, vařená rýže, anebo pro vaření v páře si vystačí zcela sám.

Foto: Electrolux

Univerzálním nástrojem, který nezabere mnoho místa na kuchyňské lince, je tyčový mixér. Lze s ním sekat, mixovat i šlehat nejrůznější druhy potravin.

Foto: Kärcher

Ruku na srdce, se sadou na mytí oken asi žádnou ženu na první pohled pod stromečkem nepotěšíte. Ovšem až zjistí, že jí při této nepopulární aktivitě ubyla spousta nepříjemné práce, jistě se dočkáte opožděných, ale za to zcela upřímných ovací.

Foto: Valera

Tráví vaše drahá spoustu času před zrcadlem? Dopřejte jí možnost tyto chvíli ještě prodloužit. A zároveň s tím jí nabídněte pomocníka, s nímž vás pak na oplátku překvapí ona.

Foto: Eta

Pro ženy, které se k žehlení prádla nedostanou pokaždé přesně v ten ideální čas, kdy je již dostatečně suché, a přitom ještě akorát tak vlhké je ideálním pomocníkem letošní novinka žehlička Eta Digi Viento.

Foto: Guzzanti

Také máte rádi doma připravovaný popcorn? V tom případě zvažte nákup elegantního popcornovače v nádherném retro stylu. Popcorn se v něm připravuje rychle a zdravě, tedy bez oleje a tuku, pouze působením horkého vzduchu.

Foto: Concept

Máte pouze malou domácnost a běžnou troubu byste nevyužili? A co takhle pečící mísa? České ženy v nich už po desetiletí připravují neuvěřitelně pestrou škálu pokrmů.

Foto: De´Longhi

Zajímavým kuchyňským pomocníkem je multifunkční fritéza De´Longhi Multifry Extra FH 1363, která zvládá nejenom fritovat s malým množstvím oleje, ale i péct a smažit.

Foto: Obi

Pokud máte náhodou doma ženu, která si nelibuje v elektrických spotřebičích, možná jí uděláte radost dekorační tříkolkou na zahradu, či na balkón. Proutěný koš s igelitovou vložkou přímo volá po naplnění zeminou a osazením směsí barevných květin.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám