Hlavní obsah

Tipy, jak potěšit a překvapit kutila na Vánoce

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také přemýšlíte, čím potěšit vašeho kutila na Vánoce? Anebo je to prostě jen macho, který se rád před kamarády vytáhne nějakým chlapáckým doplňkem? Zkuste zabrousit v našem seznamu. Pokud si nevyberete přímo, třeba naleznete alespoň inspiraci, jak a čím právě tomu vašemu partnerovi udělat největší radost.

Foto: Popout.cz

České designérské studio To My vyrábí na zakázku nůž pro drsné podmínky. Je určen pro použití v lese, na rybách, při kempování atd. Celý je z kalené nerezové oceli N 690, povrch střenky i čepele je zbroušen tak, aby se nepoškrábaly. Cena 9000 Kč

Článek

Mezi oblíbenými dárky pro manuálně zručné muže tradičně figurují nože, nářadí a nástroje, s nimiž se nejen dovedou zabavit na mnoho a mnoho hodin, ale navíc s nimi vytvoří spoustu užitečných věcí. A to už přece stojí za to.

Foto: Stihl

Když už se muž nevyhne pravidelnému štípání dříví, proč by ale nemohl používat pořádnou sekeru.

Foto: Narex

Pokud doma nebo na chalupě častěji betonujete, nebo se věnujete dalším stavebním pracem, zvažte výběr elektrického míchadla Narex EGM 10 E3.

Foto: Bosch

Pro tatínka - kutila může být užitečným dárkem akumulátorová lepicí pistole GluePen.

Foto: Black&Decker

Všestranným pomocníkem pro nejednoho kutila je oscilační nástroj Black&Decker MT 300 KA. Hodí se pro řezání a broušení dřeva, kovu sádrokartonu, podlahových krytin, plastů a sklolaminátů.

Foto: LedLenser.cz

Jedním z nejužitečnějších pomocníků na cestách, při toulkách přírodou i při domácích opravách je svítilna. Robustní výkonné modely mají něco do sebe, ale co teprve velmi výkonná a zároveň opravdu malá svítilna?

Foto: Bauhaus

K pořádku kolem krbu přispěje samostatně stojící sada krbového nářadí. Zatímco tradiční varianty prostě splní svůj účel, rytíř potěší nejednoho hravého muže. Na trhu jsou nejen černí rytířové, ale také zářiví zlatí a stříbrní. Stačí si jen vybrat.

Foto: Obi
Foto: Leatherman.cz

Proč s sebou nosit několik nástrojů, když jich je možné mít 17 v jednom? Ne nadarmo je nejoblíbenějším multitoolem amerického výrobce Leatherman model Wave.

Foto: Bosch

Pro práci vysoko ve větvích stromů na zahradě se hodí akumulátorová pilka Bosch Keo 10,8.

Foto: Bauhaus

Pokud máte doma kutila a navíc milovníka technických novinek, určitě ho potěšíte novým pomocníkem pro slepování a opravování. Je jím tyčinka s lepidlem, které se během několika sekund vytvrdí pomocí malé UV lampy.

Foto: DeWalt

Pro šroubování ve všech směrech a ve všech pozicích je určen profesionální gyroskopický akumulátorový šroubovák DeWalt DCF680 7,2V. Majitel ovládá šroubovák doslova pohybem své ruky, čímž ovládá nejen směr otáčení, ale i rychlost otáček.

Foto: Orava

Příjemně tradičním, až rustikálním vzhledem upoutávají pozornost keramické rychlovarné konvice. Voda v nich uvařená je prosta zápachů a vysokou teplotu si udrží ještě dlouho po dovaření.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám