Hlavní obsah

Štěpánka Duchková oslaví Vánoce i příchod Nového roku v teple

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěpánka Duchková vyzrála nad prosincovými plískanicemi. Na Vánoce s rodinou odjíždí na své letní sídlo do Španělska. Zasněžená krajina, zdobení stromečku, pečení cukroví, návštěva půlnoční mše - s ničím takovým se během Vánoc nesetkává.

Štěpánka Duchková se těší na teplé VánoceVideo: Novinky

 
Článek

Tradiční české Vánoce jsou tedy pro moderátorku tabu. Španělsko jí vyhovuje. „Je tam teplo. Když se vydaří, tak je tam přes den i pětadvacet stupňů,“ těší se.

V letovisku Costa Brava, konkrétně v městečku Javea, kde má Duchková dům, nejsou v zimě tropická vedra, ale příjemné středomořské klima, jež moderátorce naprosto vyhovuje. „Nemusí se chodit v kozačkách a teplém oblečení. Nemusím na děti vrstvit oblečení,“ mne si ruce Štěpánka.

Moderátorka tráví ve Španělsku čas až do Silvestra. Loni příchod Nového roku oslavovali se svým životním partnerem Janem Hruškou velmi nezvyklým způsobem. „Loni jsme sledovali staré díly Majora Zemana,“ dodala se smíchem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám