Hlavní obsah

Seal dá Heidi k Vánocům adopci dcery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Zpěvák Seal dostal vánoční dárek několik týdnů před tím, než vůbec největší svátky roku začaly. Jeho manželka Heidi rozená Klumová přijala jeho příjmení a jmenuje se nově Samuelová. Seal teď chce symbol její oddanosti oplatit stejnou mincí a ještě do Vánoc hodlá adoptovat její prvorozenou dceru Leni, kterou počala s Flaviem Briatorem.

Foto: Profimedia.cz

Topmodelka Heidi Klumová se svým manželem zpěvákem Sealem

Článek

„Heidi, Seal a jejich děti byli vždycky šťastnou rodinou, v každodenním životě i v jejich srdcích. Takže nakonec budou všichni šťastnou rodinou i úředně,“ prozradil Heidin otec Günther novinářům.

Německá topmodelka má se zpěvákem tři děti, Henryho, Johana a Lou. Leni je ovšem dcerou pilota Formule 1, který teď adopci posvětil.

„Leni ji mým prvním potomkem. Stejně jako u Henryho, viděl jsem ji, jak se vyvíjí a pohybuje v Heidině těle. A byl jsem u jejího porodu. Leni je mou dcerou a Henry je mým synem. Jsem moc rád, že mám dvě zdravé děti,“ prohlásil Seal před čtyřmi roky, kdy se mu narodil prvorozený syn Henry.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám