Hlavní obsah

Přivítejte Vánoce v oblečení se zimní tematikou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim utekl jako voda a na řadě jsou Vánoce. Nalaďte se na nadcházející svátky díky vtipnému oblečení s vánočními motivy, do kterého můžete obléct celou rodinu.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Tchibo.

Článek

Kouzlo vánočního oblečení spočívá v tom, že zlepší náladu nejen vám, ale i vašemu blízkému okolí. Není totiž nad to, když se člověk nebere příliš vážně, nevadí mu udělat si ze sebe legraci a vyrazit s vánočním svetrem třeba i do práce.

Vybírat můžete mezi klasickými vánočními motivy, jako jsou zvonky, perníčky, hvězdy, vločky či věnce. Elegantní variantou je svetr s islandským vzorem, který se hodí nejen na předvánoční období, ale také například na hory.

Foto: archiv firem

Kardigan, Cellbes, 1399 Kč. Svetr černý, H&M, 749 Kč. Dámský svetr bílý, F&F, 499 Kč. Tvarovací džíny, F&F, 699 Kč. Kabelka, Wittchen, 3599 Kč. Boty, Toms (prodává Urbanlux.cz), 4899 Kč.

Foto: archiv firmy

Šaty, Lindex, 1299 Kč

Spolu s úzkými džínami a teplými horskými botami budete vypadat stylově, a navíc vám bude teplo. Vsadit můžete také na motivy s kreslenými postavičkami a vánoční tematikou, které ocení zejména děti.

Foto: archiv firem

Tričko, F&F, 249 Kč. Set ponožek nalevo, Nila, 790 Kč. Set čtverých ponožek uprostřed, Happy Socks (prodává Urbanlux.cz), 1119 Kč. Set trojích ponožek, Happy Socks (prodává Urbanlux.cz), 839 Kč. Boty, Toms (prodává Urbanlux.cz), 1199 Kč

Foto: archiv firmy

Šaty, Lindex, 1299 Kč

Foto: archiv firem

Růžový svetr, F&F, 689 Kč. Svetr béžový, C&A, 698 Kč. Mikina, C&A, 498 Kč. Svetr modrý, H&M, 399 Kč. Dámské pyžamo, F&F, 599 Kč

Variantou na doma jsou pak roztomilá pyžama, ve kterých můžete strávit všechny svátky vánoční. Dámy, ale zejména pak pánové mohou ozvláštnit svůj pracovní outfit veselými vánočními ponožkami, které přinutí k úsměvu nejen nositele, ale také všímavé kolegy v kanceláři.

Foto: archiv firem

Kostkovaná košile, F&F, 299 Kč. Dámské kostkované kalhoty na spaní, F&F, 299 Kč. Dětská mikina, H&M, 249 Kč. Vánoční pyžamo komplet, F&F, 599 Kč. Tři páry ponožek, C&A, 250 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám