Hlavní obsah

Pohádkové Vánoce na Stream.cz

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už od konce loňského roku nabízí internetová televize Stream.cz především pro své nejmenší diváky pohádkový obsah. Na letošní Vánoce si kromě něj připravila společnost Seznam.cz navíc rozšířenou nabídku dětských pořadů.

Foto: Seznam.cz

Kulatá pohádka je kreslený příběh plný laskavého humoru.

Článek

„Ke stávajícím Pohádkám přibude od 15. prosince každý den jedna Ukolébavka v podání známých českých zpěváků a zpěvaček, jeden díl Vychytáveček (kreativní nápady pro rodiče s dětmi - pozn. red.) či minisérie Krasty a moucha,“ uvedla Eva Albrechtová, specialistka komunikace ve společnosti Seznam.cz.

Nepřetržitý proud pohádek budou oddělovat znělky odkazující na tradici televizních večerníčků. V nich si zahraje právě Krasty, kříženec jack russel teriéra.

Foto: Seznam.cz

V minisérii Krasty a moucha si zahraje právě kříženec Jack Russel teriéra.

Tím ale vánoční nadílka nekončí, Stream.cz si připravil ještě jeden dárek – Kulatou pohádku. „Kreslený příběh plný laskavého humoru vypráví svým podmanivým hlasem, jemuž se zaujetím naslouchá už několik generací, Josef Somr. V deseti dílech, které budou zpřístupněny postupně den po dni počínaje 15. prosincem, zavede malé i velké diváky do předvánoční zasněžené Prahy, kde spolu pejsek, dědeček a papoušek zažívají různá dobrodružství,“ konstatovala Albrechtová.

Pohádky je možné sledovat na počítačích, stejně jako na tabletech a chytrých telefonech s operačním systémem Android a iOS od Applu. Ke zmiňovaným platformám ještě před Vánocemi přibude také mobilní aplikace pro Windows Phone.

Už od listopadu je pořady Stream.cz možné sledovat také na chytrých televizorech společnosti Samsung. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám