Hlavní obsah

Modelka Denisa Spergerová miluje vánoční tradice s rodinou

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Vánoce se bude letos těšit ještě o hodně víc než minulé roky, protože tři týdny před nimi stráví sama na soustředění soutěže krásy Miss World. Nejkrásnějším dárkem pro modelku Denisu Spergerovou by samozřejmě bylo, kdyby si z Londýna, kde soutěž probíhá, odvezla titul.

Jak se těší na Vánoce modelka Denisa SpergerováVideo: Novinky

 
Článek

Doma v Českých Budějovicích mají u Spergerových svátky hodně tradiční. „Užíváme si hlavně domácí pohodu, klasickou štědrovečerní večeři, ale taky rozkrajujeme jablíčka a pouštíme si skořápky z ořechů,” svěřila se Denisa.

Pokud jde o přípravy, modelka také přiloží ruce k dílu, ale o většinu se postarají maminka a babička.

„Babička u nás taky peče vánoční cukroví. Nejradši mám perníčky a kokosky. Ale držím se zpátky, abych moc nepřibrala a pak se nemusela mučit ve fitku,” vysvětlila s tím, že si musí udržovat štíhlou postavu pro modeling.

Nikol Štíbrová se snaží na Vánoce dárky omezovat, ale nevychází jí to

Vánoce

Dárky už má Denisa promyšlené. „Táta je motorkář, takže se vždycky spojíme a se sestrou mu dohromady koupíme něco na motorku. A ostatním ráda dávám zážitkové dárky spíš než nějaké oblečení nebo kosmetiku,” prozradila modelka s tím, že sama žádné specifické přání nemá.

Lucie Bílá se na Vánoce těší, veškeré přípravy za ni obstarají kamarádky

Vánoce

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám