Hlavní obsah

Herec Mojmír Maděrič cítí vánoční atmosféru už od listopadu

Novinky, Eliška Vinterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbený herec Mojmír Maděrič má rád Vánoce a pravidelně je tráví se svou rodinou. Na jejich štědrovečerním stole nikdy nechybí dobrý bramborový salát a kapr. Na svátky se prý vždy těší už s předstihem o měsíc dřív.

Foto: Profimedia.cz

Mojmír Maděrič

Článek

„Vánoce cítím vždycky už v listopadu. Je to pro mě taková zvláštní vůně, která tyto krásné svátky signalizuje,“ prozradil herec s tím, že 24. prosince připravuje večeři on.

„Na Štědrý den už mám bramborový salát hotový z předešlého dne, takže mi už jen zbývá stáhnout, vyfiletovat a naporcovat kapra a zbytek už je pak opravdu na mých dětech,“ řekl Mojmír, který prý půst nedrží a přes den si u nich každý najde něco k jídlu sám.

„Jsme spíš konzervativní, takže žádné novinky nevymýšlíme, jen před večeří všechno připravíme ke stolu, od kterého už se nesmí vstávat. Několik Vánoc jsem kvůli zájezdům s divadlem strávil mimo domov, ale musím přiznat, že to pro mě bylo utrpení,“ řekl herec, který se nyní pravidelně objevuje na obrazovce v seriálu Modrý kód. Přes svátky má ale od práce volno.

Nejočekávanější vánoční reklama je tu, opět nezůstane jedno oko suché

Vánoce

Vedle toho Maděrič přiznal, že si jako malý kluk naděloval dárky sám.

„V dětství jsem dostával spoustu dárků, ale mí sourozenci si ze mne utahovali a tvrdili, že žádný dárek nedostanu. Proto jsem si každoročně pro jistotu koupil aspoň jeden sám. Na závěr jedno vánoční heslo, které z legrace vymyslel můj kamarád: Nedáš, dostaneš!,“ dodal herec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám